white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

PEDAB BLOG

Velkommen til vores verden

Prisfald på IBM FlashSystem 5200

IBM tilretter serviceprisen på IBM FlashSystem 5200.

I en verden, hvor de fleste ”IT varer” stiger i pris grundet mangel på chip, har IBM tilrettet serviceprisen på storage system FlashSystem 5200, så man såvidt muligt, undgår en samlet prisstigning på systemet.

Efter introduktionen af ​​Expert Care service på det nye FlashSystem 5200, har IBM løbende overvåget servicepriserne i markedet for at sikre korrekt prissætning. Følgerne af dette har betydet en service prisreduktion på FlashSystem 5200.

  • En genereel pris justering i nedadgående retning på serviceprisen

  • En mindre prisforskel mellem Basic og og Advanced service

  • Lavere service pris på år 4 og 5, hvilket giver kunderne incitament til at tegne 5 års service

De fleste kunder ønsker typisk 3 eller 5 års service/support. For de kunderne der vælger en 5 års aftale, vil der være tale om en markant prisnedsættelse ifht. de ”gamle” servicepriser.

 

Denne nye pris kun gælder for nye konfigurationer og ikke med tilbagevirkende kraft.

Har du tilbud på FlashSystem 5200 ude hos dine kunder, som ikke er opdateret på serviceprisen, skal disse typisk genkonfigureres for, at få den nye pris – kontakt os endelig!

Har du spørgsmål eller ønsker du som forhandler at kende dine nye priser er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere om FlashSystem 5200?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan FlashSystem 5200 passer ind i din portefølje, så kontakt Lars Simonsen hos Pedab på lars.simonsen@pedab.com eller +45 50 77 01 53. 

Lars Simonsen

Af: Lars Simonsen

Enterprise Solution Architect