white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

PEDAB BLOG

Velkommen til vores verden

Få højdepunkterne fra IBM Storage Launch

Ibm storage launch 2021

IBM FlashSystems-familie er uden sammenligning et af markedets bedst ydende og skalerende Flash storagesystemer!

Både når det kommer til funktionalitet, driftssikkerhed og performance, viser IBM, at deres produkter er utroligt attraktive i markedet. Derfor er det endnu mere interessant, at IBM netop har annonceret nye familiemedlemmer til sin FlashSystems Storage-portefølje.

Tirsdag d. 9. februar 2021 slog IBM de virtuelle døre op til lancering af de nyeste skud på IBM Storage FlashSystemer -FlashSystem 5015, FlashSystem 5035 og FlashSystem 5200 – de tilhører alle tre IBM’s entry level-familie, men er alligevel bestykket med Enterprise funktionaliteter.

Især IBM’s FlashSystem 5200 viser, at du har mulighed for at investere i et FlashStorage system med exceptionel høj fleksibilitet, sikkerhed og performance til entry level priser, og det kan både være som Scale OUT eller Scale UP System. Tilmed er masser af softwarelicenser inkluderet i FlashSystem 5200, såsom IBM storage Insights, Virtualization, Compression, Deduplication, Flashcopy, Remote copy, Easy Tier og Hyperswap, og FlashSystem 5200 supporterer ligeledes 4-way Clustering.

En af softwarelicenserne er IBM’s prisvindende software Spectrum Virtualize. IBM Spectrum Virtualize er altid indbygget i IBM FlashSystems-familien, og den har mange funktionaliteter. Blandt andet giver det muligheden for storagevirtualisering – migrering af data fra et andet storagesystem, der ikke er et IBM-system, til en FlashSystem 5000. Det gør det nemt og sikkert at integrere dit storagesystem med øvrige it-miljøer.

Avanceret softwarefunktionalitet sparer dig for unødvendig administration
Nu tænker du måske, at det lyder besværligt og dyrt, men det fantastiske ved IBM Spectrum Virtualize er, at det ved hjælp af sin avancerede softwarefunktionalitet kan spare dig for unødvendig administration samtidigt med, at det på den bedst mulige måde udnytter den hardware, der i forvejen er investeret i.

Det er altså ikke for sjov, når IBM bruger udtrykket: ”Storage made simple for all”, for med de unikke features, der følger med i de nye FlashSystems, får du ikke bare ekstremt høj værdi for pengene, men også høj sikkerhed, funktionalitet, stabilitet og hastighed – Alt sammen med enkelthed i setup, nem integration og minimal administration.

IBM FlashSystems tilbyder en lang række unikke features, som du kan høre meget mere om. Kontakt os i dag og få 45 minutters gennemgang af IBM’s helt nye storagesystemer.

 

IBM FlashSystems indeholder blandt andet:

  • Storagevirtualisering
  • FlashCore & SCM teknologi
  • Enterprise support
  • 99,9999% garanteret oppetid med Hyperswap
  • Automatisk tiering
  • Hybrid Cloud integration
  • Entry storage med enterprise funktionaliteter!

 

På de nye modeller i FlashSystem 5000-familien kan du som altid tilkøbe forskellige serviceydelser på HW Maintenance. Kontakt os med dine ønsker, og vi skræddersyr et tilbud til dig, der også kan indeholde dit eksisterende udstyr.

Mariana Skeel - Sales Manager, Infrastructure & Platforms. Tlf. + 45 60 33 06 55. Mail: mariana.skeel@pedab.dk

Lars Hein - Business Unit Leader TSS & RSS. Tlf. + 45 50 77 01 64. Mail: lars.hein@pedab.com

Johnny Olesen - Technical Sales Leader. Tlf. + 45 40 50 78 58. Mail: johnny.olesen@pedab.com

Mariana Skeel

Af: Mariana Skeel

Sales Manager, Infrastructure & Platforms - Denmark