white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

PEDAB BLOG

Velkommen til vores verden

Bliv Fujitsu Partner og deltag i PLAY

Som ny Fujitsu distributør kan Pedab levere hele Fujitsus portfolio - det indebærer alt fra bærbare computere til større datacenter-løsninger.

Med Fujitsus portfolie står Pedab nu med en endnu større muskel ude i markedet. Det betyder, at vi kan levere en endnu bedre og mere skræddersyet løsning til vores partnere og kunder. Vi vil stadig agere betroet rådgiver, og samtidig vil vi hjælpe jer med at drive jeres datadrevne rejse fremad. Vi vil ikke blot være distributør - vi vil arbejde med vores partnere i øjenhøjde, og støtter bl.a med marketing assistance, kurser, events samt certificeringer for at hjælpe vores partnere til succes.

Som Fujitsu partner kan du lige nu deltage i PLAY2020, hvor du og dine kolleger kan konkurrere om, at vinde en rejse til en endnu ukendt destination i foråret 2021. Hver indtjente euro omregnes til point på en resultattavle, som du kan følge på hjemmesiden. Rejsen inkluderer flybilletter, hotel og resturantbesøg, workshops og andre spændende aktiviteter. Læs mere om PLAY her. 

Vi har mange spændende ting at fortælle om Fujitsu og deres produkter, og hvis du vil vide endnu mere, skal du være velkommen til at kontakte:

Kim Leonhard på kim.leonhard@pedab.com eller telefon +45 24 40 92 21